Красиви думи?
Не, благодаря!
Така коварно се изплъзват
от твоята уста.
Действат като опиат -
отпускат те веднага.
Галят твойто его -
някак си те палят.
Изведнъж обаче
отпускаш се спокоен.
Очакваш нещо мило,
вече си доволен!
Сърцето трепне
в очакване на ласка,
а душата в охота -
иде ѝ да пляска.
Но хоп!
Ласкателят изпуска свойта маска,
а ножът му в ръката
някак си не те ли стряска ?
© Симона Богданска Todos los derechos reservados