11 mar 2010, 21:29

Лавинна Любов 

  Poesía » De amor
602 0 8

Като огнена снежна топка сме.

Колкото повече

злите езици ни търкалят,

толкова  по-голяма e

Любовта ни.

 

Бяла светлина

проправя път

надолу.

© Латинка-Златна Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??