Разлива се лазурът във очите ти.
В най-синьото на твоите очи...
Морето се е ширнало смирено
под слънчевите ласки златни.
Нататък... все навътре, в необятното,
вълните се прегръщаха със вятъра.
А птиците чертаеха миражи
в небесното прозорче на душата ти.
© Нели Todos los derechos reservados