9 oct 2006, 11:59

Леден пламък 

  Poesía
893 0 4
Виждам твоето лице във всеки пламък,
но сърцето ти е пълно с лабиринти като в замък,
оковано от оковите на съдбата,
по светло и в мрака търсещо свободата.

Дълбоко в себе си разбираш и знаеш,
че за да изпиташ любовта трябва да я опознаеш,
търсиш я под дърво и камък,
но тя..гори в леден пламък.

© Андрей Тарковски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??