Снегът е вълшебно огледало,
превръща всичко грозно и сиво,
в нещо нежно и красиво!
Думите ти са като снега,
истината грозната и свирепа,
превръщат в лъжа красива!
Но когато сняг затрупа
до смърт премръзнала птица,
това не, не е красиво, това я убива!
И когато ти засипваш ме с лъжи коварни,
това до смърт ме вледенява,
това не, не е красиво, това ме убива!
На С. С.
© Кристина Илиева Todos los derechos reservados