14 feb 2008, 16:11

Ледено лице 

  Poesía » Otra
616 0 0
 

                  Ледено лице

 

 

Ледено лице се отразява в огледалото,

потопено в ледената прегръдка

на ледената пустиня...

... Три капки... въздух...

едър дъжд, преминал в снежинки.

 

Леден поглед, вгледал се в мен...

три капки... въздух...

 

Ледено лице...

Пръсти, впити в кожата на дявола,

а очите вгледани в делата му.

 

Вятърът е студен, че чак

тръпки да те побият...

 

А сърцето от студенина

се е пръснало на стъклен прах...

... вятър, дъх на птица онемяла.

 

 

31.05.2007г. 

© Ана Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??