Желая „лека нощ“ на вас -
о, хора - дето можете да спите.
Проспивате прекрасни нощни часове,
когато тихо е навън и можете да чуете
неща, които през деня са скрити
в шума от всички вас създаден.
Във тишината на нощта
спокойно можете да доловите
сърцето на природата до вас,
самотно и напълно то изгубено,
загубено в мига превърнат в нощ.
Заспивайте във меките завивки,
унесени от мисли и мечти,
които всички вие искате да сбъднете
напълно в идващите дни.
……………………………………..
Вие спете, спете и не ме мислете,
аз нощите си посвещавам на сълзи,
които вие сте изплакали във дните,
когато аз съм спала до зори.
© Ана Ненчена Todos los derechos reservados
ти ме подтикна, окрили.
Да спра да гледам във ноща,
а да се радвам на деня!
Благодаря за високата оценка и коментара Вал, както винаги е точно поетичен