Вечерният бриз ме целуна,
със нежни ръце ме погали,
назад уморено заклюма
и сгуши се в спящия залив.
Разтворила устни горещи,
поглъщам от тебе щастлива
морето... любов... и бездрешна
във пазва солена заспивам.
© Мая Попова Todos los derechos reservados