На тебе лека нощ ще пожелая
и с теб ще бъде моята душа!
Свободна ще се рее във безкрая,
но тук, при теб ще си е у дома!
Спокойно спи! До тебе пак ще бъда!
Ще бдя над теб и нашето дете!
Примирих се с моята присъда!
Може би така е най-добре!
Но ще съм с вас! Дори небитието
не ще успее мене да ме спре!
Ще гледам от високо, от небето!
И ще се моля вие да сте добре!
Лека нощ любима ти желая!
Спи спокойно! С теб съм и сега!
Даже да се рее във безкрая,
с теб ще бъде моята душа!
25.11.2023 г.
© Георги Иванов Todos los derechos reservados