7 dic 2021, 14:36

Леко надолу 

  Poesía » De amor
908 0 1

Тръгна тя надолу на непредвидено приключение,
от клепачите учудено, по кожата така в неведение.
Спуска се по порите а настигайки я нейна сестра,
сливайки се тъжно, изчезват на пода като една сълза.
Всичко стана за миг а съществуването и бе тъй кратко,
може би изпълнена с тъга или пък с радост вероятно.

© Илиян Попов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??