Днес се случи инцидент –
сърцето ми се счупи,
нека не е прецедент,
че който чупи – купи.
Гледам в нета за сърца,
ала не се продават.
Ех, човешка нищета,
не щат да подаряват!
Към магазин ще свия
в света ни тъй суров,
там „Уху“ ще открия –
плод на нашия Петров.
Универсално то е,
всичко може да лепи.
Крепя сърцето свое,
че съвсем се натроши.
Тубичката изцедих,
а пък то се разлепи.
В края на деня простих
и сърцето се сглоби!
© Todos los derechos reservados