5 mar 2007, 23:36

Лесно е...ала боли... 

  Poesía
815 0 2
Лесно е да кажеш "всичко свърши!"
Лесно е, ала боли...
Момиче с мъка сълзите си бърши,
с две думи сърцето му разби!

И нещо в него се бушуваше
и караше сърцето да тупти...
По пътя с всички се сбогуваше...
Смъртта живота му изпи!

Лежи трупа студен на пода
и слънцето огрява го с лъчи...
Дали любов или пък мода -
умря с отворени очи!

Кръвта й веч не ври и не кипи,
ала погледa все като жив стои си.
И сякаш иска да ми кажe: - Спри...
Не с тези думи... по-добре мълчи си!

© Елмо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??