___
Недовършено е... но така ще си остане. Нещо и с близалката не ми харесва. Но в момента не съм на такава вълна, за да го оправя. Ако някой му се занимава...
Благодаря предварително, че се отбихте при мен ;)
© Георги Бъчваров Todos los derechos reservados