Нежна като летен ден -
ще дойдеш ли при мен?
О, сякаш самотата няма край -
дай ми слънцето на май.
И като гледам синевата -
сещам се за теб, за красотата
и нека да усетя пак този рай -
за туй сърцето ми мечтай.
© Георги Todos los derechos reservados
поздрав и сбъдване на мечтите!