Летен дъжд
Летен дъжд, топъл дъжд
от небето заръмя.
В знойното лято
прохладно зашумя.
Надигнаха главички
листенца и треви.
Зеленината отново
започна да блести.
Летен дъжд, светъл дъжд
в дланите събирам.
От капки дъждовни
свежест отпивам…
© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados