Топъл летен дъжд,
плисна изведнъж.
Едри капки – дъжд,
тананикат на листата.
Едри капки дъжд,
закачат се с цветята.
Едри капки дъжд,
танцуват под небето.
Въртят се във захлас,
флиртуват със полето.
© Румяна Маринова Todos los derechos reservados