22 jun 2008, 6:33

Летен дъжд 

  Poesía » De amor
477 0 0

Обичам, когато усещам дъжда...
По топлата кожа капки да капят...
И в тези моменти сякаш Светът
иска да каже: "Не чакай в мрака!"

 

Обичам да чувствам как летният дъжд
с хладни капки душата пречиства...
И никой не може да спре изведнъж
любовта, която сърцето избистря...

 

Когато вали, искам всичко да видя,
на всичко да вдъхна по малко любов,
по горещия пясък да тичам с все сила
и да крещя, че обичам живота!

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??