Лети, мечта,
над долини съмнения,
над непребродни спомени-гори.
Лети, мечта,
над истини-морета,
на вярата към топлите страни...
Заспи, тъга,
на радостта в хралупата,
в прегръдките на сънени надежди.
Заспи, тъга!
Усмихвай се в съня си,
покрита с пелени от нежност...
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados