Защо сълзите тъй напират
под мигли гъсти и красиви,
на красотата под магията
те като росни капки спират.
Прегръдка нежна сред вълните,
водовъртеж от пръски,
целувка страстна след сълзите
и погледи любящи, дръзки.
Къде отива младостта,
когато ни напусне?
Тя търси нова красота,
пламтящи млади устни.
И с някой филмов епизод,
прочетен разказ, книга,
отново идва тя при нас,
сред есента пристига!
© Ралица Недева Недева Todos los derechos reservados