Левски, Апостола на свободата,
без сили да пести, раздаде си душата,
за народа свой, за майка си клета,
оставил ни и до днеска завета.
Че каквото ний и да сторим,
за свобода да се борим,
правдата да възтържествува,
мир в таз страна да царува
и да помним едно-едничко,
България над всичко!
© Илия Левков Todos los derechos reservados