***
Европа либерално се лигави
и кланя се на Бог, кой знай какъв,
а черният джихад Аллах прославя
и лее християнската ù кръв.
Америка се гърчи лицемерно -
световен лидер, вечен страж...
Но да говорим откровено -
не контролира даже турския си паж.
За трети път светът взриви се
от алчността на шепа хора.
Ислямски орди се извиха
и завладяха днес Европа.
Отново тя страхливо чака,
на изток вперила очи,
как мощна, руска, меча лапа
врага ù страшен ще срази.
© Елена Todos los derechos reservados