В живота се редуват бури,
земетръси и торнада,
ураган душите брули,
често срещаме се с ада.
Но грейва и дъга, и има
цветя, поточета, разкош -
Животът дава, но и взима,
тъй както има ден и нощ.
Такъв е той, разнообразен,
наситен с всичко е за всеки,
но пак остава пуст и празен,
не срещне ли Любов човекът!
07.08.2022.
© Георги Каменов Todos los derechos reservados
Мерсаж с усмивка, Пепи 😀🌹😀