Неискреност се среща толкоз често!
Защо, човече, не се държиш честно?
Защо трябва да си слагаш маска!?
Кой ще те обича, ще ти даде ласка!?
Защо хората да лъжеш ти е приятно,
че тъй ни отблъскваш ти е непонятно!
Виж кучетата, те са ни другари верни,
защото са чисти отвътре, а не лицемерни!
Лицемере, тъй вредиш на себе си повече,
никой на помощ няма да ти се притече!
© Георги Todos los derechos reservados