12 oct 2010, 22:16

Ликьор 

  Poesía » De amor
717 0 6

По кожата ти... с устните мечтая,

рисувам сладостта на всеки миг,

откривам красотата на безкрая...

Дали любов е... или сбъднат стих?

И като птици сме -  в събуден  полет,

сред облаци от  чувства и от плам,

когато съм със теб – там, нейде горе,

душите ни откриват своя храм...

И в него свободата споделена

за нас е най-желаният  затвор

и взимаме по чаша  вдъхновение,

и вкусваме небесния  ликьор...

© Михаил Цветански Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??