Нощем,
когато липите спят,а звездитесънено примигват,си мисля за теб –за твоите топли очи,в които винагизамечтано се давя,за мекия ти глас,в койтос радост потъвами за прегръдката ти,с удоволствие в коятосе губя…
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados