26 ago 2017, 16:28

Липса на спомен 

  Poesía » De amor
641 0 0

Сякаш липсата вече отмина,
сякаш спомена вече го няма
и на двамата не ще ни отива
връзка след наша раздяла.

 

Сякаш липса не ще се завърне,
нито спомен не ще се забрави.
Обич за обич дали ще остане?
Липса на спомен... това ми предаде.

 

 

Добрев

© Атанас Добрев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??