9 sept 2018, 21:23

Липси 

  Poesía
249 0 0

ЛИПСИ

 

Какво ми е липсвало? Какво ми липсва?
Липсва ми сърдечна, от душа любовта.
Липсва ми голата, неподправена истина.
Тези липси подлудяват до лудост света.

 

За това всеки човек по малко полудява
и се влива в тълпата от живота озлобена,
хаос край себе си и в себе си създава,
от който дори космосът мълком простена.

 

Последният ход на живота ли е лудостта,
или от него истината ще бъде родена,
зависи единствено от нас тук и сега,
да не бъде вярата ни в живота сломена.

 

09 09 2015

© Надежда Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??