В тази зъзнеща зима,
мирише самотно на теб...
... и какво, че отново вали
в тези от студ подивели очи.
Само за миг да те видят
мигащи в преспите сняг...
... вперени галят тъгата,
самотата мирише на теб.
© Юлиян Петков Todos los derechos reservados