Душата ми плаче.
В нея болка гори.
Не мога да видя
твойте красиви очи.
Няма те…
Пусто е без теб.
Сърцето ми от мъка
превръща се в лед.
А толкова искам
да те видя...
Да чуя твоя глас...
Но няма те...
И страдам аз.
© Стефка Todos los derechos reservados