Липсваш ми, толкова ми липсваш...
Навсякъде виждам твоя образ,
твоя нежен поглед,
който ме кара да полудявам
и любовта си на никой друг да не давам!
Липсва ми твоята усмивка,
твоята сладка и несравнима целувка.
Липсваш ми, мили
и без теб нямам сили!
Липсваш ми, макар и да знам,
колко болка си ми причинил,
колко сълзи за теб съм изплакала в нощта
и колко за теб съм страдала без вина!
Не ще бъда повече с теб,
не мога повече да ти вярвам,
любовта ми към теб някак си ще залича,
въпреки, че спомените все още ме изгарят...
И все пак ми липсваш...толкова ми липсваш...
|
© Красимира Иванова Todos los derechos reservados