Липсваш ми, където и да ида.
Какво да правя в този дълъг ден?
" Къде е тя? пак любовта ми пита.
Липсваш ми, където и да ида.
Мисълта ми все към теб полита.
До вечерта тъгува всичко в мен.
Липсваш ми, където и да ида.
Какво да правя в този дълъг ден?
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados