Плувам
в бездънието на Липсата,
срещу течението на вината.
Нямам котва-съвест.
Не ми тежи нищо,
освен недоизживяното.
Плувам...
Потъват само мислите,
а страхът се разбива
в подводните скали на вярата.
Плувам с теб.
Без теб
не мога да преплувам себе си...
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados