Липсваш ми ужасно, любими,
сама стоя във тъмнината.
Текат горещи сълзи,
долавям на парфюма ти аромата.
Не бих го сбъркала с никой друг,
само ти така ухаеш.
Имам чувството, че си тук
и на криеница с мен играеш.
Липсваш ми ужасно, мили,
вярвам, че и на теб ти липсвам аз.
Обичам те, прости ми,
че да те забравя не успях.
© Пролетното момиче Todos los derechos reservados