Запълни пъзела на моята душа
с частица щастие от миг откраднат.
Възпирай ме сега да разруша
онаследения от спомените замък...
За теб и мен - най-светъл дом,
достигащ раменете на звездите.
В едно готическо небе заслон,
загърнал с тъмен плащ очите.
© Младен Мисана Todos los derechos reservados