Obra no adecuada para menores de 18 años
Лисицата, голямата хитруша,
потънала веднъж... във сексуална суша...
Но умен план измислила фамозната госпожа -
намерила отнякъде на магарица кожа,
наметнала я и пред Марко
кокетно дупе завъртяла...
А на него трябвало му малко -
нали познат е, като сексуална хала...
И там, сред красотите майски,
се случили все чудеса накуп -
Лисана проговорила за миг китайски,
а Марковия "жезъл" й разклатил зъб...
Със лапите си изорала четири ями
и тъй открила първия петрол...
(от него пък забогатяла наш'та дама
и сред гората построила мол...)
Подробностите как брулеше я жарко
ще ви спестя, но пак не се изложи Марко!
А каква поука си извади въпросната госпожа?
Това не знам, но чух, че търсила е... от слоница кожа...
18.02.2017.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados