20 ene 2008, 14:15

листенца от мак 

  Poesía » De amor
1214 0 13


върху мен се сипят

листенца от мак
докосват копринено
гладката кожа
с цвета си разпръскват
нощния мрак

усещам
как с мисли
плахо
ме галиш

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??