Отломка, мятаща се из водата.
Листо, подухвано из небесата.
С душата ми, разкъсана в съдбата -
вървим по своя път към светлината...
Препъвам се във твърде много грешки.
Терзанието от липса в самота...
Божественият избор е човешки!
Плача си, надсмивайки се над смъртта...
© Красимир Todos los derechos reservados