Лодка и Русалка
Аз съм лодка малка,
на кея неподвижна.
Наоколо русалка -
играе си безгрижна.
Вълните с ветровете
изравят тук пръстта.
Пониква нежно цвете,
полято от страстта.
Русалката красива
играе сред вълните.
Като икона жива
аз гледам я с възхита!
© Калин Барбов Todos los derechos reservados