29 ene 2012, 16:06

Лошата страна на любовта 

  Poesía » De amor
717 0 0

Как да разбера сега,

че твоето сърце тупти

за някое друго лице,

което те гали с перце.

 

Как можеш с лекота

да премахнеш онова,

което беше нашата мечта,

украсена с твоята мечта.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??