Нелепите хора - те са навсякъде,
странна история има всеки от тях.
Истината им е изкривена отвсякъде,
но че прави са продължават да вярват.
Коварните хора мамят със стил,
вечно са в схеми заплетени,
лъжат, подхлъзват, изчезват във миг
и ни оставят кървящи в сърцето ни.
Подмолните хора потайни са те -
крият се, през деня не излизат.
Нощта щом спусне се плътно навред
в своите тъмни схеми навлизат.
Агресивните хора опасни са те -
какво ли ни мислят не знаем.
И както стоим си спокойно щастливи -
на нападение жертви ний ставаме.
Притворните хора - смеят се с нас,
но обърнем ли гръб нож ни забиват,
приятели пишат се, но нещастни ли станем
бездушно, без жал се усмихват.
Токсичните хора - незрели са те,
че от нас по-високи са вярват.
Единствена висша цел в живота им е -
те нашия с кеф да почернят.
Себичните хора напаст са те -
признават стандарти, но двойни.
Кълнат се в любов, но себе си само
да обичат те са способни.
© Хел Todos los derechos reservados