23 oct 2009, 17:32

Лов вилл сет ю фрии 

  Poesía » Otra
548 0 3
юбоффта копеле ше спаси света
ако не цъфнат много рано хортензиите
и не завали Oня  дъжд от небето
да ти разстрои графика на движението
ю
може да си направиш кът на щастието
с малка сладка тиролска къщичка 
поне две лилави крави
и златен Ариел 
нуждите на света се свеждат до
топла храна
чукане
ю
и чифт  бели обувки
да си разходиш с тях мечтите по дансинга
(ако не е много оголен)
с цъфнала хортензия между зъбите
нищо че не се връзва с мократа настилка
сезонит 
трите пролети сълзи
трай си поощрително копеле
в оръфаните краища на тетрадките
изрязвай сърца от хартия дърво плът
искай си нищото всичкото
ю
развивай конеца след себе с
юбоффта ще спаси света копеле
не вярваш ли -
една хапка и си там

© Зорница Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??