Страхотно маце срещнах, ах, страхотно!
Поканих я: „Ще дойдеш ли у нас?”
И мигом съгласи се тя охотно.
(изглежда бях харесал ù и аз)...
Разменяхме си погледи горещи,
приседнали на мекия диван,
на фона на мъждукащите свещи.
Вървеше всичко видимо по план.
Погукахме си влюбено и страстно,
изпихме, зажаднели, по коктейл.
Нататъка, нататъка е ясно –
накрай си разменихме по и-мейл.
И разделихме се щастливи двама,
обхванати от свръхлюбовна мощ.
Такова маце да изпусна няма...
Как бурно ще си чатим цяла нощ!
© Борко Бърборко Todos los derechos reservados
с чудесно чувство за хумор..
Боре, сърдечно..