Ловни страсти
Добра жена и лоша ракия
няма за истинския авджия.
А за рибаря
няма ни жена, ни риба стара!
Времена и нрави
Ама, че преход, ама че време
навсякъде - омраза и злоба.
Така е, когато е празен корема,
така е, когато е празен и джоба!
© Ганчо Пенев Todos los derechos reservados