Загадъчно все идваш
по първия лъч лунен,
в ресничките му заключваш
края на едно лято.
Луд като вятър нахлуваш
с най-светлите си мечти,
в косите ми весел върлуваш -
нежен повик от твойто сърце.
Весела ЙОСИФОВА
© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados
Поклон!