14 ago 2007, 23:38

Луда музика 

  Poesía
940 0 2
Прибирам се вкъщи и музиката пускам
и главата почвам да си тръскам,
щото тва е нещото, което най си го обичам,
само то беди не ми навлича,
а съзнанието далече ми отвлича
и животът ми на сладка лудост почва да прилича,
ноти в кръвта ми почват да бушуват,
сърцето и душата вече от нищо те не се страхуват,
щото музиката ги лекува,
всичко друго пет пари не струва,
майната на всичко в този час -
аз съм в музикалният захлас, 
щом любимата ми песен озвучава пак квартала
аз съм като бясна хала,
лудостта ме грабва без да пита
и лоши спомени  помита
и докато съм млад и лудостта ме удря като ток,
аз ще слушам този рок.



© Иван Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Този стих би звучал добре с музика
  • То и аз така. Пускам си бате Майк Шинода и ЛП и два часа не ме бройте.
Propuestas
: ??:??