Луда съм, пияна,
пияна от любов.
Искам да дойда, да те хвана,
да остана цял живот.
Луда съм, пияна,
пияна до несвяст.
Виж ме, ще се хвърля в океана,
за да потуша изпепеляващата страст.
Луда съм, пияна,
пияна ме остави.
Не ще се примиря с това, че те няма,
колкото и да ме боли.
Луда съм, пияна,
пияна заради теб.
Чувам призива на океана,
но ще се срещнем и занапред.
© Виктория Янева Todos los derechos reservados