И залезът, луната, и звездите,
...и мракът, който в мен се е стаил...
мълчащ, прокрадващ се през дните,
към тишината в мен е път открил...
И скритостта ми, скрита на дълбоко в мене,
за близостта ни, близка с теб...
И лудостта ми, лудо ми нашепва денем
за любовта ми, влюбена във теб....
Мълча, и тихо се прокрадвам, тайно в съня ти.
Мълчиш и кротко спиш...
И виждаш ме, тъй ярко нарисувана в ума ти.
И виждам те, и грабвам те, а ти мълчиш..
© Свещен Огън Todos los derechos reservados