Черен Петър се намести
във уютния ми дом,
носейки ужасни вести -
перси готвели погром.
Те обличали в доспехи
най-големите левенти
и очаквали успехи
те във всякакви моменти.
Багери огромни газят,
мен ще стигнат и ще смелят.
Те от нищо се не пазят -
мачкат, чупят - туй умеят!
Като ястреба политнах,
и ударих с мощ голяма.
Черен Петър здраво ритнах
- падна той в бездънна яма.
Викал той, че няма трудност
да превземат всяка карта!
Че да спрат се ще е лудост -
няма лудост - ТУЙ Е СПАРТА!!!
© Сандостен Калций Todos los derechos reservados