Луната не бърза
блести над света
събира безумни
красиви сърца
преплита истории
бди над нощта
с безспирните ноти
рисува душа
обгръща звездите
усмихва се пак
прогонва сълзите
на влюбен хлапак
надежда дарява
за сила и бряг
за вечната слава
за погледа благ
© Светла Колева Todos los derechos reservados