14 jun 2009, 22:20

Луната помни 

  Poesía » Otra
680 0 9



Гаснат надежди.

Една по една

във водата падат

звездни сълзи,

а вълните,

за слънце спомени

откраднали от брега,

на дъното

в неми миди

ги скриват.

 

Само

луната помни,

но мълчи...

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??